De Psychiater prater vlogserie (11)

In het begin van deze zomervakantie kreeg ik inspiratie om dit te doen.Hierbij De Psychiater prater vlogserie. Vloggen wordt populair dus waarom zou ik het niet proberen?Kennelijk voorzien vlogs in een behoefte. Voor GGZ-onderwerpen kan dat dus ook zo zijn. Na elke vlog kan je natuurlijk reageren (zoals altijd). Op 2 januari 2018 wil ik de serie nabespreken.

Daarna komt weer het normale ritme van 1 blog per 2 weken.

 

De Psychiater prater vlogserie (11)

De vlogs komen op dit kanaal met link: www.youtube.com/channel/UCLUAoZU5vitI2R3Y–aVLuA

Zo stel ik informatie over depressie,  psychose en daarmee samenhangende onderwerpen voor iedereen ter beschikking. Alle onderwerpen komen ook in mijn boeken aan bod. De filmpjes variëren in lengte, afhankelijk van het onderwerp. Het langste filmpje is 15 minuten. Als de reeks helemaal gepubliceerd is, kun je die in willekeurige volgorde blijven bekijken. Makkelijker informatie aanbieden kan ik niet.

Je kunt het dan zien waar, wanneer en zo vaak je wilt.

De psychiater prater 11 psychose 4

Als je wilt reageren; graag. Laat weten wat je ervan vindt.  Informatie over mijn boeken vindt je hier https://www.steflinsen-psychiatrie-partnerhulp.nl/boeken/