Je partners psychose samen verwerken

Werkboek voor partners van mensen met een psychosegevoeligheid.
(te gebruiken in ggz instellingen, 6 weeks programma in kleine – gesloten- groepen)

Partners en andere naasten van mensen met psychosegevoeligheid hebben het vaak zwaar als hun partner in een periode van een psychose zit. Ze missen vaak begrip, steun en informatie. Dit werkboek kan hierbij helpen.

Met dit praktische werkboek voor partners van mensen met een psychosegevoeligheid hebben Rachel Janssen en Stef Linsen een hulpmiddel gemaakt voor de voorlichting of begeleiding van deze partners binnen ggz-instellingen. Aan de hand van de groepsbijeenkomsten die in dit boek zijn uitgewerkt, hoef je als ggz-instelling zelf niets meer te ontwikkelen. Partners hebben hiermee een overzichtelijk werkboek, dat ook als naslag werk blijft dienen na afloop. De bijeenkomsten geven de partners een platform waar ze gehoord worden, vragen kunnen stellen en elkaar kunnen steunen.

Papieren boek bestellen
Prijs: € 9,95.

Wil je dit papieren boek  bestellen? Klik dan op onderstaande knop om het boek bij Bol.com te bestellen.

Rachel Janssen

Rachel Janssen is ggz-agoogen systeemtherapeutisch werker. Ze werkt al vele jaren met volwassenen binnen de ggz in verschillende functies. De laatste jaren is ze werkzaam als rehabilitatiewerker binnen een FACT-team gericht op psychosegevoeligheid en bipolaire aandoeningen. Ze geeft psychc-educatie aan mensen met psychosegevoeligheid en aan hun naasten, ze is medeoprichter en werkgroeplid van Psychose-café Roermond en geeft MHFA-trainingen in Midden- en Noord-Limburg.

Stef Linsen

Stef Linsen (psychiater-psychotherapeut) werkte vele jaren met adolescenten, ouderen en volwassenen in diverse insntuten (poli- en (dag)klinisch), een tbs-kliniek, een LVB-instituut en in zijn eigen prakajk. Nu werkt hij freelance vcHJr (o.a. forensische) GGZ-instellingen en geeft hij leerpsychotherapie aan psychiaters in opleiding. Hij is tevens auteur van het boek Help, mijn partner heeft een depressie!