Help, mijn partner heeft een psychose!

Help, mijn partner heeft een psychose!

Help, mijn partner heeft een psychose!

Als je partner psychotisch is (geweest), dan wordt of werd je overrompelt door veel verschillende en verwarrende dingen.

‘Wat is er met mijn partner aan de hand?’, ‘Is de liefde over?’, ‘Wat kan ik wel en niet doen?’, ‘Is het mijn schuld?’ Dat zijn prangende vragen.

Jóuw risico op afbranden (WILBO- syndroom) wordt besproken.

Je vindt tips en tools voor jullie thuis (de ‘LLOVERS-methode’) en handvaten voor de kinderen.

Er staat eerlijk wat psychose wel en niet is, de risico’s en de diverse behandelmogelijkheden. Hoe en waar je hulp krijgt.

De tekst bevat 130 vragen en antwoorden, in begrijpelijke taal. Informatie over patiënten– en familieorganisaties en 65 goede websites.

Mantelzorgers – en zeker ook partners – hebben het zwaar en zij verdienen meer ondersteuning.

Zelfredzaam zijn is niet alles alleen uitzoeken!

Bestellen

Help, mijn partner heeft een psychose! is te bestellen als papieren boek en als eBook.

Papieren boek bestellen
Prijs: € 19,95 inclusief btw + € 2,- verzendkosten.

Wil je dit papieren boek  bestellen? Klik dan op onderstaande knop. Je kunt eenvoudig en veilig betalen met iDeal. Na betaling ontvang je direct een e-mail (met afzender info@ebookpoint.nl) met daarin de factuur. Het boek wordt naar je verstuurd met Post NL.

E-book boek bestellen
Prijs: € 12,50 inclusief btw

Dit eBook is beschikbaar in de bestandsformaten ePub en Mobipocket. Je krijgt beide bestanden aangeleverd.

Je kunt een ePub bestand lezen op een eReader, tablet PC (zoals de iPad) of op je PC met bijvoorbeeld Adobe Digital Editions.
Als je Adobe Digital Editions nog niet hebt kun je het hier downloaden. Het Mobipocket bestand kun je lezen op een Kindle eReader.

Wil je dit eBook bestellen? Klik dan op onderstaande knop. Je kunt eenvoudig en veilig betalen met iDeal. Na betaling ontvang je direct een e-mail (met afzender info@ebookpoint.nl) met daarin de downloadlinks van het eBook en de factuur. Je krijgt tevens een handleiding meegeleverd voor het openenen van je eBook bestanden.