Help, de GGZ verandert!

Help, de GGZ veranderd! - Partnerhulp bij psychose, manie of depressie.
De informatie in dit eBook is bestemd voor de lezer die mijn boek ’Help, Mijn partner heeft een depressie!’ heeft gelezen en in verdiepende informatie over alle veranderingen in de GGZ is geïnteresseerd. Het eBook ‘Help, de GGZ verandert’ kan echter ook los van het boek ’Help, Mijn partner heeft een depressie!’ worden gelezen door iedereen die meer wil weten over alle veranderingen in de (G)GZ tot 2017.

In tegenstelling tot het boek ’Help, Mijn partner heeft een depressie!’ gaat dit E-book dus niet over de klachten van je aangedane partner of de behandeling daarvan.

In dit E-book worden alle veranderingen van de GGZ in acht hoofdstukken besproken.

De komende (G)GZ-veranderingen hebben zeker WEL invloed op wie straks welke hulp krijgt en waar. Ik beschrijf de hoofdlijnen van álle veranderingen, dus degene die al zijn voltrokken en de nog komende. Er gebeurde de afgelopen jaren veel. Deels is dit alles afkomstig van de overheid, deels van de zorgverzekeraars.

Iedere (G)GZ-hulpvrager krijgt ermee te maken.

In dit E-Book vind je drie verklarende schema’s, die het overzichtelijk samenvatten. De cursieve tekstblokken geven extra informatie die je desgewenst kunt overslaan.

Ik hoop dat dit E-book alle veranderingen tot 2017 in de (geestelijke) gezondheidszorg voor jou verduidelijkt zodat je hierdoor sneller en doeltreffend je weg vindt naar de gewenste hulp.

 

Help, de GGZ verandert! bestellen

Help, de GGZ verandert is alleen te bestellen als eBook.

Prijs: € 2,50 (inclusief btw)

Dit eBook is beschikbaar in de bestandsformaten ePub en Mobipocket. Je krijgt beide bestanden aangeleverd.

Je kunt een ePub bestand lezen op een eReader, tablet PC (zoals de iPad) of op je PC met bijvoorbeeld Adobe Digital Editions.
Als je Adobe Digital Editions nog niet hebt kun je het hier downloaden. Het Mobipocket bestand kun je lezen op een Kindle eReader.

Wil je dit eBook bestellen? Klik dan op onderstaande knop. Je kunt eenvoudig en veilig betalen met iDeal. Na betaling ontvang je direct een e-mail (met afzender info@ebookpoint.nl) met daarin de downloadlinks van het eBook en de factuur. Je krijgt tevens een handleiding meegeleverd voor het openenen van je eBook bestanden.