Aanbieding: lekker thuis uitleg, informatie, vraagbaak over depressie, psychose en behandeling

Bron: pixabay.com

 

Aanbieding: lekker thuis uitleg, informatie, vraagbaak over depressie, psychose en behandeling.

Een serie van 5 webinars van maximaal een uur. Een serie van 5 webinars over depressie, psychose, steun, mantelzorg en behandeling. Ik heb het ontwerp klaar, maar kan nog dingen aanpassen.

Tijdens het webinar ben ik zicht- en hoorbaar, de toehoorders niet. Als toehoorder kan je chatten en op die manier vragen stellen. Alleen je voornaam is zichtbaar (niet je achternaam of woonplaats).

Vragen kunnen direct aan mij worden gesteld, zonder dat ze zichtbaar zijn voor anderen. Al dit soort keuzes is bij een webinar in te stellen.

Waaraan geef jijzelf de voorkeur? Welk tijdstip komt jou goed uit? Overdag of ‘s avonds? In het weekend of doordeweeks?

Het eerste webinar is gratis. De vier vervolgwebinars zijn tegen betaling. De inhoud van de vervolgwebinars pas ik zonodig aan door de vragen van het publiek.

De webinars vinden plaats binnen een periode van 6 weken, in het 4e kwartaal van 2017 en ruim voor Kerstmis is het klaar. 🙂

Nieuwsgierig? Interesse? Geef je op voor de serie van 5 webinars over depressie, psychose, steun, mantelzorg en behandeling en stel je vraag.

E-mail https://www.steflinsen-psychiatrie-partnerhulp.nl/contact/

Zet in de onderwerpregel Webinarserie depressie, psychose.

Ik zet alle namen op een aparte lijst. Die lijst wordt niet verhandeld of doorgegeven.

Als je je hebt aangemeld, krijg je nader bericht met alle details als de definitieve vorm klaar is (n.a.v. de gegeven reacties).

Mijn YouTube kanaal is: https://www.youtube.com/channel/UCLUAoZU5vitI2R3Y–aVLuA